Meistä

The Village of Silence

Hiljaisuuden kylä

Hiljaisuuden kylän mökit ovat käsin veistetty 30 vuotta sitten. Vuonna 2023 mökit ovat täysin uudistettu. Mökistä löytyy oma wc, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja jääkaappi. Mökin terassilta löytyy puulla lämmitettävä kylpytynnyri, joka on erikseen tilattavissa.

Alueella on päärakennus josta löydät a-oikeuksilla varustetun ravintolan, jossa tarjoillaan aamiainen sekä valmistetaan tilauksesta päivällistä. Päärakennuksessa myös erilliset wc:t ja suihkut naisille ja miehille.

Hiljaisuuden kylä, sijaitsee Kittilässä, Tepsan kylässä Kuolajärven rannalla. Meillä on tarjota rauhaa ja hiljaisuutta. Alue on laaja ja tunnelmallisissa lasikattoisissa revontuli -mökeissä voit nauttia revontulista ja yöllisestä tähtitaivaasta. Alueella on tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja, muun muassa mökkien läheisyydessä oleva nuotiopaikka, jossa voit itse valmistaa ruokaa ja nauttia elävän tulen lämmöstä ja valosta. Järven yli kodalle vie hiihtolatu, jossa myös nuotion mahdollisuus. Omassa rinteessä on pulkkamäki ja lumikengät ovat vuokrattavissa. Alueelta opastettu reitti moottorikelkkareiteille. Järven jäällä on mainio mahdollisuus pilkkimiseen. Kalastusvälineitä voit vuokrata päärakennuksesta. Kalastuslupa sisältyy majoituksen hintaan. Lisäksi alueemme läheisyydessä on riistarikkaat metsästysmaat.

Ráfi Word Cup -hiihtokilpailu

Vuokraamalla hiihtosukset voit osallistua 2km mittaiseen kansainvälisille asiakkaille suunnattuun leikkimieliseen Ráfi World cup -hiihtokilpailuun. Kilpailun voittajat ratkaistaan kauden päätteeksi ajan, tyylin ja asenteen perusteella. Palkinnot toimitetaan voittajille toukokuussa 2024.

Ota yhteyttä!

Oletko valmis kokeilemaan rauhaa ja hiljaisuutta, jota Ráfi Village tarjoaa? Tässä ainutlaatuisessa paikassa voit irrottautua arjesta ja nauttia luonnon rauhallisuudesta. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai tee varaus jo tänään – meillä on tarjota sinulle täydellinen pakopaikka.

fi