Ruokailu

Ráfi Village

Tervetuloa ruokailemaan!

Ravintolamme Ráfi Villagessa tarjoaa herkullista suomalaista kotiruokaa, palvellen niin matkailijoita kuin moottorikelkkailijoitakin. Nauti monipuolisesta aamiaisesta, virkistäydy lounaalla ja päättä päiväsi maukkaaseen illalliseen. Ravintolamme on ihanteellinen paikka nauttia aterioita rauhallisessa ympäristössä, yhdistäen Lapin vieraanvaraisuuden ja perinteiset maut.

Aamiainen
klo 8:30-10:30

Lounas
klo 12:00-18:00

Päivällinen
klo 16:00-20:00

Kelkkailijat huomio!

Suositun Levi – KUMPUTUNTURI – Kaukonen – Levi moottorikelkkareitin (n.160 km) ehdottomasti paras taukopaikka löytyy meiltä Kuolajärven rannalta!!!

Tepsan tauko- ja evästyspaikka on täydellinen pysähdyspaikka Kumputunturin kelkkareissullasi.

Tarjoamme monipuolista ruokaa ja juomaa, kahvia sekä pikkupurtavaa, kaikki rentouttavassa ympäristössä. Lisäksi tarjolla on siistit WC-tilat.

Sijaitsemme ihanteellisesti reitin puolivälissä (n.70 km Leviltä). Voitte varata lounaan etukäteen ja ilmoittaa tarkemman saapumisajan vaikka kumputunturista. Lämmin ruoka odottaa uunissa, eikä kiihkeää ajopäivää kulu kohtuuttomasti ruokaa odotellessa.

Tervetuloa niin yksittäiset kuin safarikelkkailijat

Menu

Ota yhteyttä!

Oletko valmis irtautumaan arjesta ja kokemaan suomalaisen kotiruoan sekä rauhoittumaan Ráfi Villagen rauhankylässä Lapin kauniissa ympäristössä? Ota yhteyttä tai varaa jo matkasi tähän ainutlaatuiseen paikkaan, jossa voit rentoutua ja virkistäytyä!

fi