Ráfi Village

Majoitus Lapissa

Majoitus Lapissa

Rauhaa ja hiljaisuutta metropolin asukkaille

Haluatko kokea Lapin rauhan kauniissa lasikattoisessa mökissä, ihastellen yön tähtitaivasta? Hiljaisuuden kylän mökit tarjoavat juuri tämän. Kauniit mökit ovat käsin veistetty 30 vuotta sitten ja täysin uudistettu vuonna 2023.

Mökeistä löytyy oma wc, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja jääkaappi. Mökkien terassilta löytyy myös puulla lämmitettävä kylpytynnyri, joka on erikseen tilattavissa.

Alueella on päärakennus josta löydät a-oikeuksilla varustetun ravintolan, jossa tarjoillaan aamiainen sekä valmistetaan tilauksesta päivällistä. Päärakennuksessa myös erilliset wc:t ja suihkut naisille ja miehille.

Mökit

Ráfi Villagen lasikattoiset mökit on suunniteltu tarjoamaan rauhallista ja yksityistä lomakokemusta sinulle joka kaipaat irtiottoa arjesta. Tarjoamme sinulle unohtumattoman ja yksityisen lomakokemuksen.

Jokainen mökki on varustettu tilavalla 180 cm leveällä parivuoteella, joka kutsuu sinut laadukkaiden liinavaatteiden pehmeään syleilyyn. Mökkien ulkopuolella olevat paljut tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden nauttia revontulista tai tähtitaivaasta lämpimässä vedessä rentoutuen.

Tässä ympäristössä voit todella kokea Lapin lumon ja irrottautua arjen kiireistä.

Paljuvuokra 90 € per päivä

Kohteen tarjoamat mukavuudet

AuroraHut

Ráfi Villagen ainutlaatuinen AuroraHut tarjoaa erikoislaatuisen majoituskokemuksen järven rannalla. Sen lasiseinät mahdollistavat henkeäsalpaavien maisemien ihailun suoraan mukavasta sängystäsi. Tässä lasi-iglussa voit kokea Lapin luonnon kauneuden ja hiljaisuuden, unohtamatta kesän yöttömiä öitä ja talven revontulia. AuroraHut tarjoaa täydellisen ympäristön luontoyhteyden kokemiseen ja rauhalliseen irtiottoon arjesta.

Paljuvuokra 90 € per päivä

Kohteen tarjoamat mukavuudet

Sauna

Koe ainutlaatuinen elämys Ráfi Villagen rantasaunassa ja avantouintikodassa. Erikseen varattavissa oleva rantasauna tarjoaa perinteisen suomalaisen saunakokemuksen, jossa voit rentoutua ja nauttia upeista näkymistä järvelle. Avantouintikota puolestaan tarjoaa jännittävän mahdollisuuden kokea avantouintia turvallisesti ja mukavasti. Tämä yhdistelmä on täydellinen tapa kokea Lapin luonnon kauneus ja virkistäytyä ainutlaatuisella tavalla.

Palju

Ráfi Villagen palju tarjoaa rentouttavan kokemuksen Lapin upeassa luonnossa. Kuvittele itsesi lämpimässä vedessä rentoutumassa, taivas tähtien ja mahdollisesti jopa revontulien peitossa. Palju on täydellinen tapa päättää aktiivinen päivä tai vain nauttia rauhallisesta hetkestä. Se on erinomainen lisä majoituskokemukseesi, tarjoten ylellisyyttä ja ainutlaatuisia hetkiä Lapin kauniissa maisemassa.

Asiakkaamme kertovat

Ravintola

Majoituksen yhteydessä ilmainen aamiainen!

Ráfi Villagen ravintolassa voit nauttia rentouttavista ruokailuhetkistä, joissa tarjolla on herkullista ruokaa. Jokaiseen majoitukseen sisältyy ilmainen aamiainen, joka tarjoaa energisen aloituksen päivällesi. Illan tullen voit nauttia juomia Ráfin baarissa, jolla on A-oikeudet, tai viihdyttää itseäsi ja muita karaokessa. Ravintola tarjoaa täydellisen ympäristön sekä rauhallisiin aterioihin että iloisempiin iltahetkiin.

Aktiviteetit

Lapin elämykset sinun käsissäsi

Ráfi Village tarjoaa laajan valikoiman , jotka vievät sinut Lapin luonnon sydämeen. Olipa kiinnostuksesi suuntautunut rentouttavaan luontokokemukseen tai jännittäviin ulkoilma-aktiviteetteihin, löydät varmasti jotain mieleistäsi. Tutustu tarkemmin kaikkiin elämyksiin, joita Ráfi Village tarjoaa, ja löydä oma suosikkisi.

Ota yhteyttä!

Oletko valmis karkaamaan arjen kiireistä ja löytämään rauhan Ráfi Villagen lumoavassa Lapin ympäristössä? Täällä voit rentoutua, uudistua ja nauttia rauhallisesta luonnosta. Ota yhteyttä nyt saadaksesi lisätietoja tai varataksesi unohtumattoman lomasi. Rauhalliset hetket ja Lapin kaunis luonto odottavat sinua!

fi