Aktiviteetit

Majoitus Lapissa

Uudet kokemukset ja elämykset aivan lähelläsi

Ráfi Villagen aktiviteetit tarjoavat sykähdyttäviä elämyksiä, jotka herättävät Lapin luonnon henkiin. Koe talven taika lumikenkäillen tai hiihtäen metsien halki, ja kesäisin uppoudu järvien kirkkaaseen veteen veneillessä tai kanootilla liikkuessa. Jokainen hetki täällä on mahdollisuus yhdistää seikkailu ja rauhallinen ympäristö.

Talviaktiviteetit

Ráfi Villagen talviaktiviteetit tarjoavat sinulle ainutlaatuisia elämyksiä Lapin lumoavassa talvimaisemassa. Täällä voit nauttia talvesta ja lumesta rauhassa, kaukana arjen kiireistä. Lähde lumikenkäretkelle lumisten metsien sydämeen, hiihtele hiljaisissa maisemissa tai koe jännittävä avantouinti Lapin kirkkaissa vesissä. Jokainen aktiviteetti on suunniteltu korostamaan talven taikaa ja rauhallista ympäristöä, tarjoten sinulle mahdollisuuden eläytyä täysin talven ihmeisiin. Tutustu aktiviteetteihin ja tule kokemaan mitä rauhan kylä voi sinulle tarjota!

LUMIKENKÄILY

Lumikenkäily vie sinut Lapin talven sydämeen, mahdollistaen lumisten maisemien tutkimisen
ja pääsyn vaikeakulkuisiinkin paikkoihin.
Tule nauttimaan luonnosta ja
talven hiljaisuudesta
lumikengät jalassa! 

AVANTOUINTI

Avantouinnissa voit valita, haluatko uida vai vain virkistäytyä jääkylmässä vedessä. Pelkkä lyhytaikainen kastautuminenkin virkistää ja elävöittää.

LUONTOPOLKU

Luontopolku vie sinut syvälle Lapin lumoavaan luontoon. Kävellessäsi helppokulkuista polkua pitkin, pääset kokemaan alueen kauneuden ja rauhan. 

PULKKAMÄKI

Pulkkamäki on hauskaa ajanvietettä kaikenikäisille! Liity mukaan vauhdin iloon ja nauti kunnon mäenlaskusta. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat varusteet; pulkka ja mäki. Heittäydy huoletta talvisen riemun vietäväksi.

HIIHTO

Suksilla liikkuminen, omassa tahdissa on rentouttava
tapa viettää päivä lähimetsissä. Hiihtoretken jälkeen
onkin sitten mukava palautua saunan lämmössä.

PILKKIMINEN

Tämä homma sopii kylmähermoisille. Pieni värähdys pilkissä kertoo, että kala on napannut. Toivoa saa,
ettei koukkuun käynyt niin iso vonkale, ettei
mahdu avannosta kuivalle maalle.

LUMIKENKÄILY

Lumikenkäily vie sinut Lapin talven sydämeen, mahdollistaen lumisten
maisemien tutkimisen ja pääsyn vaikeakulkuisiinkin paikkoihin. Tule nauttimaan luonnosta ja talven hiljaisuudesta lumikengät
jalassa! 

AVANTOUINTI

Avantouinnissa voit valita, haluatko uida vai vain virkistäytyä jääkylmässä vedessä. Pelkkä lyhytaikainen kastautuminenkin virkistää ja elävöittää.

LUONTOPOLKU

Luontopolku vie sinut syvälle Lapin lumoavaan luontoon. Kävellessäsi helppokulkuista polkua pitkin, pääset kokemaan alueen kauneuden
ja rauhan. 

PULKKAMÄKI

Pulkkamäki on hauskaa ajanvietettä kaikenikäisille! Liity mukaan vauhdin iloon ja nauti kunnon mäenlaskusta. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat varusteet; pulkka ja mäki. Heittäydy huoletta talvisen
riemun vietäväksi.

HIIHTO

Suksilla liikkuminen, omassa tahdissa on rentouttava tapa viettää päivä lähimetsissä. Hiihtoretken jälkeen onkin sitten mukava palautua saunan lämmössä.

PILKKIMINEN

Tämä homma sopii kylmähermoisille. Pieni värähdys pilkissä kertoo, että kala on napannut. Toivoa saa, ettei koukkuun
käynyt niin iso vonkale, ettei mahdu avannosta kuivalle maalle.

Sauna

Koe ainutlaatuinen elämys Ráfi Villagen rantasaunassa ja avantouintikodassa. Erikseen varattavissa oleva rantasauna tarjoaa perinteisen suomalaisen saunakokemuksen, jossa voit rentoutua ja nauttia upeista näkymistä järvelle. Avantouintikota puolestaan tarjoaa jännittävän mahdollisuuden kokea avantouintia turvallisesti ja mukavasti. Tämä yhdistelmä on täydellinen tapa kokea Lapin luonnon kauneus ja virkistäytyä ainutlaatuisella tavalla.

Palju

Ráfi Villagen palju tarjoaa rentouttavan kokemuksen Lapin upeassa luonnossa. Kuvittele itsesi lämpimässä vedessä rentoutumassa, taivas tähtien ja mahdollisesti jopa revontulien peitossa. Palju on täydellinen tapa päättää aktiivinen päivä tai vain nauttia rauhallisesta hetkestä. Se on erinomainen lisä majoituskokemukseesi, tarjoten ylellisyyttä ja ainutlaatuisia hetkiä Lapin kauniissa maisemassa.

Kesäaktiviteetit

Ráfi Villagen kesäaktiviteetit avaavat oven Lapin kesän lumoavaan maailmaan. Koe järven rauha veneillessäsi tai kanoottiretkellä, nauti hiljaisuudesta kalastaessasi Kuolajärvellä tai lähde metsästysseikkailuun paikallisen oppaan kanssa. Kesäiset luontopolut tarjoavat mahdollisuuden tutustua alueen monimuotoiseen luontoon ja nauttia Lapin kesän ainutlaatuisesta tunnelmasta. Jokainen aktiviteetti on suunniteltu korostamaan kesän kauneutta ja rauhaa, tarjoten täydellisen irtioton arjesta.

KALASTUS

Kuolajärven nimi tulee saamen kielen sanasta guolla,
joka tarkoittaa kalaisaa. Kalastajille Kuolajärvi onkin
aikamoinen apaja, sillä järvessä on istutettua
taimenta sekä siikaa, alkuperäisten ahventen
ja haukien lisäksi.

VENEILY

Tee päiväretki veneellä järven toiselle puolen
tai nautiskele iltapäiväkahvit aaltojen liplattaessa
veneen laitoihin. Veneellä liikuttaessa
mieli lepää.

METSÄSTYS

Ráfin seudut ovat hyviä metsästysmaita.
Ota mukaan paikallinen opas, etkä palaa metsästysretkeltäsi tyhjin käsin.

KANOOTTIRETKET

Nauti Lapin yöttömästä yöstä kanootista käsin.
Kanootilla liikut hiljaa ja huomaamatta, jolloin sinulla
on paremmat mahdollisuudet seurata lintujen
puuhia kesäöinä.

LUONTOPOLKU

Kuinka paljon ihmeellistä luontoa voikaan mahtua
niin pienelle alueelle? Luontopolkuamme pitkin
kävellessä pääset näkemään alueemme mielenkiintoisimmat luonnonkohteet helposti
kuljettavan kävelymatkan aikana.

KALASTUS

Kuolajärven nimi tulee saamen kielen sanasta guolla, joka tarkoittaa kalaisaa. Kalastajille Kuolajärvi onkin aikamoinen apaja, sillä järvessä on istutettua
taimenta sekä siikaa, alkuperäisten ahventen ja haukien lisäksi.

VENEILY

Tee päiväretki veneellä järven toiselle puolen
tai nautiskele iltapäiväkahvit aaltojen liplattaessa veneen laitoihin. Veneellä liikuttaessa mieli lepää.

METSÄSTYS

Ráfin seudut ovat hyviä metsästysmaita.
Ota mukaan paikallinen opas, etkä palaa metsästysretkeltäsi tyhjin käsin.

KANOOTTIRETKET

Nauti Lapin yöttömästä yöstä kanootista käsin. Kanootilla liikut hiljaa ja huomaamatta, jolloin sinulla on paremmat mahdollisuudet seurata lintujen puuhia kesäöinä.

LUONTOPOLKU

Kuinka paljon ihmeellistä luontoa voikaan mahtua niin pienelle alueelle? Luontopolkuamme pitkin kävellessä pääset näkemään alueemme mielenkiintoisimmat luonnonkohteet helposti kuljettavan kävelymatkan aikana.

Varaa tästä

Ota yhteyttä!

Oletko valmis kokemaan itse, mitä Lapin luonto voi tarjota? Ota yhteyttä ja anna Ráfi Villagen tarjota sinulle unohtumattomia elämyksiä. Täytä yhteydenottolomakkeemme ja aloita matkasi kohti Lapin taikaa ja rauhaa.

Uudet unohtumattomat kokemukset odottavat sinua ja ovat vain yhteydenoton päässä!

fi